Trek-In

 

Beachbar

Welkom bij BeachBar Marnemoende, een nieuw initiatief van Jachthaven Marnemoende in samenwerking met Rivers Marnemoende. Een zandstrandje naast de Hellingbaan aan de Hollandsche IJssel. Binnen hebben we een bar, waar drankjes, iets kleins om te eten, bij de borrel, kan worden afgehaald. Buiten zorgen strandstoelen en ander meubeulair voor het stand belevings gevoel. We heten u van harte welkom

Aansluitend aan het strand, zijn de activiteiten van Sup&Beach. Elise en Paul Janzen verzorgen de introductie van het Suppen, ook organiseren zij Yoga in combinatie met Suppen, en Sup tochten (o.a. volle maan suppen)

Geopend op de vrijdag (vanaf 15.00 uur), zaterdag (vanaf 13.00 uur) en zondag middag (vanaf 09.30 uur) Check voor actuele openingstijden de website www.beachbarmarnemoende.nl.

Beachbar Marnemoende wil bij uitstek een ontmoetingsplaats zijn voor onze ligplaatshouders, passanten, camperaars, vlotkampeerders, de huurders van de Trek-Ins en Dobberhuisje. Maar ook wandelaars en fietsers die Marnemoende bezoeken zijn van harte welkom.

De relaxte sfeer die bij ons strandje is ontstaan, geeft ook mogelijkheden voor het organiseren van borrels voor groepen. Informeer naar de mogelijkheden www.beachbarmarnemoende.nl