Sloepen

Voor een tochtje over de Hollandse IJssel hebben wij 8/9-persoonssloepen te huur. Deze sloepen zijn diesel aangedreven en van alle luxe en comfort voorzien. Ook hebben wij 12-persoons aluminium elektrosloepen (zelfde huurprijs als de 8/9 persoons diesel sloep)

U kunt hiermee zonder vaarbewijs een dag, of een paar uurtjes het water op. Wij hebben diverse routes beschikbaar. De Hollandsche IJssel is bij uitstek een rustig bevaarbare recreatie rivier. dwars door het groene landschap van Utrecht tot Gouda. U zult verrast zijn van de historische oud Hollandse stadjes die u tegen komt.

Nieuw in ons sloepen aanbod is de Linter 610 sloep. Deze 7/8 persoons sloep is gebouwd uit aluminium en heeft een electrische aandrijving. Deze sloep is ontwikkeld en gebouwd door Kikkert Watersport. Dit bedrijf is op ons terrein gevestigd. Marnemoende heeft haar kennis voor verhuurschepen ingebracht. Resultaat is een verrassende indeling, een sloep met een onderwaterschip met zeer weinig weerstand waardoor deze makkelijk 9,5 km per uur kan varen. Hieronder een foto.

Al onze sloepen zijn te reserveren met vastgestelde huurtijden(blokken) middels de reserveringsknop. , Dag: 10.00 tot 17.00 uur. Lange dag: 09.00 tot 19.00 uur. Ochtend: 09.30 tot 12.30 uur,  Middag: 13.00 tot 17.00 uur,  Namiddag: 17.30 tot 19.30 uur. Avond: 17.30 to 21.00 uur. In de weekenden en op feestdagen zijn deze huurtijden(blokken) standaard.

Door de weeks is het ook mogelijk de sloepen voor 2 uur, 3 uur of 4 uur te huren. Met deze kortere huurperiode bepaalt u zelf wanneer u start met varen. Om deze kortere huurperioden te boeken, stuur ons een mail.

U krijgt bij ons een goed weer garantie, hetgeen betekent dat bij onverhoopt slechtweer (regen, harde wind) tot op de vaardag zelf kosteloos geannuleerd kan worden. 

Bij afvaart vragen wij een legitimatie, en een borg van 200 euro. (borg en huur kunnen gezamelijk worden gepind). Bij inleveren van de sloep in dezelfde staat als bij uitgifte, wordt de borg weer uitbetaald. Dit kan direkt contant, of de volgende dag per bankoverschrijving (Iban nummer noodzakelijk)

Bij de huurprijs is brandstof gebruik inbegrepen, er is geen vaarbewijs nodig voor onze sloepen

5 persoons Pioner Motorboot

Heel populair zijn onze rode Pioner motorboot voor 5 personen. Met de Yamaha buitenboord motor varen ze heel gemakkelijk. Marnemoende heeft 4 van deze motorboten beschikbaar.

Reserveren is mogelijk met de reserveringsknop.

Voor uw comfort geven we u kussentjes mee. Voor kleine kinderen hebben wij zwemvestjes beschikbaar. De huur is minimaal 2 uur. Verder hebben wij blokken vastgesteld, welke per uur goedkoper zijn. Bij de knop reserveren ziet u de tijden, de beschikbaarheid en kunt u reserveren. Heeft u andere wensen of vragen schroom niet om met de informatieknop de vraag op het invulformulier te stellen.

U krijgt bij ons een goed weer garantie, hetgeen betekent dat bij onverhoopt slechtweer tot op de vaardag zelf kosteloos geannuleerd kan worden.

Voor afvaart vragen wij een legitimatie. In de huurprijs is brandstof inbegrepen. Voor deze 5 persoons Pioner motorbootjes is geen vaarbewijs nodig.

Kano Verhuur

Kano’s passen bij de ecologische uitstraling van Marnemoende, actief de omgeving verkennen via het water. Wij hebben 5 éénpersoons en 5 tweepersoons kano’s. Bij de kampeervlotten hebben wij driepersoonskano’s. Op dagen dat deze niet in gebruik zijn kunnen deze worden ingezet voor verhuur. Op deze manier kunnen ook grotere groepen gaan kanoën. In samenwerking met Sup&Beach is een programma te maken waarbij kanoën en suppen gecombineerd worden. Vraag naar de mogelijkheden. Aan reserveren zijn geen kosten verbonden, wel de mogelijkheid om kosteloos te annuleren bij onverhoopt slecht weer. 

Prijzen: éénpersoons: 2 uur 10 euro, 3 uur 15 euro   tweepersoons: 2 uur 15 euro, 3 uur 20 euro

Langer varen of 3 persoonskano (mits beschikbaar) op aanvraag.

Overnachten bij Marnemoende

Overnachten bij Marnemoende

Marnemoende biedt u unieke overnachtingsmogelijkheden, met een Trek-In, het Dobberhuisje of op een Kampeervlot. Maar ook met een tent, camper of boot is het prettig verblijven bij ons. Gastvrijheid zit in onze genen.

Meer
Er op Uit

Er op Uit

Toerischtisch Overstappunt Marnemoende is bij uitstek geschikt om vanuit te gaan wandelen, fietsen en varen. Aan de rand van het Groene Hart genieten van de weidse rust, en aan de rand van het stedelijk gebied Utrecht genieten van cultuur en historie.

Meer
Samenwerking

Samenwerking

Door samenwerking met een aantal partners is er een breed aanbod van activiteiten bij Marnemoende. Het bezoek aan, of het verblijf bij Marnemoende wordt daardoor nog aangenamer. Wij zijn er trots op met de navolgende partners te mogen samenwerken

Meer