Sloepen

Voor een tochtje over de Hollandse IJssel hebben wij 8-persoonssloepen te huur. Deze sloepen zijn diesel of benzine aangedreven en van alle luxe en comfort voorzien.
U kunt hiermee zonder vaarbewijs een dag, of een paar uurtjes het water op. Wij hebben diverse routes beschikbaar, maar gewoon varen op de Hollandse IJssel is ook zeer ontspannend.
De Hollandse IJssel is een rustig vaarwater dwars door het groene landschap van Utrecht tot Gouda.

De sloepen zijn te reserveren met vastgestelde huurtijden(blokken) middels de reserveringsknop. , Dag: 10.00 tot 17.00 uur. Lange dag: 09.00 tot 19.00 uur. Namiddag: 17.30 tot 19.30 uur. Avond: 17.30 to 21.00 uur. In de weekenden en op feestdagen zijn deze huurtijden(blokken) standaard. Door de weeks is het ook mogelijk de sloepen voor; 2 uur (80 euro); 3 uur (115 euro): of 4 uur (125 euro) te huren. Met deze kortere huurperiode bepaalt u zelf wanneer u start met varen. Om deze kortere huurperioden te boeken, vul dan een invulformulier via de informatieknop in.

Op de vaardag zelf kunt u niet meer reserveren via de reserveringsknop. Dan alleen via informatie knop of telefonisch.

Nieuw bij Marnemoende is de aluminium elektrisch aangedreven sloep. Deze is stoer en robuust en er kunnen 10 tot 11 personen mee. Vaarsnelheid is ongeveer 8,5 km per uur (max. snelheid Hollandse IJssel is 9 km) De accu capaciteit is voldoende om 10 uur te kunnen varen. Huurprijs is gelijk aan de andere 8 persoonssloepen.

U krijgt bij ons een goed weer garantie, hetgeen betekent dat bij onverhoopt slechtweer tot op de vaardag zelf kosteloos geannuleerd kan worden. 

Bij afvaart vragen wij een legitimatie, en een borg van 200 euro. (borg en huur kunnen te samen worden gepind). Bij inleveren van de sloep in dezelfde staat als bij uitgave wordt de borg weer uitbetaald.

Bij de huurprijs is brandstof gebruik inbegrepen, er is geen vaarbewijs nodig voor onze sloepen

5 persoons Pioner Motorboot

Heel populair zijn onze rode Pioner motorbootjes voor 5 personen. Met de Yamaha buitenboord motor varen ze heel gemakkelijk. Marnemoende heeft 3 van deze motorbootjes beschikbaar.

 Voor degene met wat minder haast en die met heel veel rust willen varen hebben wij een elektrisch aangedreven Pioner motorboot. Deze is wit van kleur maar verder exact hetzelfde als de rode Pioner motorboot. Vaarsnelheid is ongeveer 6,5 km per uur. Met de moderne lithium accu's kan gemakkelijk 10 uur worden gevaren. Huurprijs is gelijk aan de rode Pioner 5 persoons motorboot.

Reserveren is mogelijk met de reserveringsknop. Let op keuze maken tussen Rode pioner (met benzine buitenboormotor, of Witte pioner met Arka elektra buitenboord aandrijving.

Voor uw comfort geven we u kussentjes mee. Voor kleine kinderen hebben wij zwemvestjes beschikbaar. De huur is minimaal 2 uur. Verder hebben wij blokken vastgesteld, welke per uur goedkoper zijn. Bij de knop reserveren ziet u de tijden, de beschikbaarheid en kunt u reserveren. Heeft u andere wensen of vragen schroom niet om met de informatieknop de vraag op het invulformulier te stellen.

U krijgt bij ons een goed weer garantie, hetgeen betekent dat bij onverhoopt slechtweer tot op de vaardag zelf kosteloos geannuleerd kan worden. Indien bij annuleren (telefonisch/mail) meteen een nieuwe reservatie wordt gemaakt, worden er geen reserveringskosten (5 euro) in rekening gebracht.

Voor afvaart vragen wij een legitimatie. In de huurprijs is brandstof inbegrepen. Voor deze 5 persoons Pioner motorbootjes is geen vaarbewijs nodig.

Kano Verhuur

Kano’s passen bij de ecologische uitstraling van Marnemoende, actief de omgeving verkennen via het water. Wij hebben 5 éénpersoons en 5 tweepersoons kano’s. Bij de kampeervlotten hebben wij driepersoonskano’s. Op dagen dat deze niet in gebruik zijn kunnen deze worden ingezet voor verhuur. Op deze manier kunnen ook grotere groepen gaan kanoën. In samenwerking met Sup&Beach is een programma te maken waarbij kanoën en suppen gecombineerd worden. Vraag naar de mogelijkheden. Aan reserveren zijn geen kosten verbonden, wel de mogelijkheid om kosteloos te annuleren bij onverhoopt slecht weer.

Gevaren worden met schipper

Met onze luxe Captain Jack sloep, bijvoorbeeld voor een bruidspaar, als vervanging van de bruidsauto. Maar ook groepen (eventueel met meerdere sloepen) kunnen de omgeving verkennen, of opgehaald worden in IJsselstein/Montfoort. U huurt ons per uur in (minimaal 2 uur) en kunt zelf de vertrektijd bepalen. Schroom niet om nadere informatie aan te vragen. Wij proberen met u een passend programma op te stellen. In samenwerking met restaurant Rivers Marnemoende zijn er veel mogelijkheden.

Met de reserveringsknop kunt u beschikbaarheid zien, en tevens de Captain Jack sloep reserveren.

U krijgt bij ons een goed weer garantie, hetgeen betekent dat bij onverhoopt slechtweer tot op de vaardag zelf kosteloos geannuleerd kan worden. Indien bij annuleren (telefonisch/mail) meteen een nieuwe reservatie wordt gemaakt, worden er geen reserveringskosten (5 euro) in rekening gebracht.

Overnachten bij Marnemoende

Marnemoende biedt u unieke overnachtingsmogelijkheden, in de Trek-In of op een Kampeervlot. Maar ook met een tent, camper of boot is het prettig overnachten bij ons. Gastvrijheid zit in onze genen.

Meer
Er op Uit

Er op Uit

Toerischtisch Overstappunt Marnemoende is bij uitstek geschikt om vanuit te gaan wandelen, fietsen en varen. Aan de rand van het Groene Hart genieten van de weidse rust, en aan de rand van het stedelijk gebied Utrecht genieten van cultuur en historie.

Meer
Samenwerking

Samenwerking

Door samenwerking met een aantal partners is er een breed aanbod van activiteiten bij Marnemoende. Het bezoek aan, of het verblijf bij Marnemoende wordt daardoor nog aangenamer. Wij zijn er trots op met de navolgende partners te mogen samenwerken

Meer