Trek-In

Welkom bij de Trek-In, een nieuwe duurzame manier van overnachten, in een natuurlijke omgeving. De Trek-In zorgt voor een unieke overnachting. op slechts 7 plaatsen in Nederland is het mogelijk hierin te verblijven. Het is een moderne, comfortabele en eigentijdse Trekkershut. Met uitgebreide sanitair en verwarming is deze het gehele jaar te gebruiken.  Marnemoende heeft 2 Trek-Ins beschikbaar. Om te boeken of informatie in te winnen kunt u de knop Boeken / Info gebruiken.

In een prachtige architectonische (archetype van een tent, winnaar van de Dutch Designprijs) grootte (35 m2) trekkershut, gemaakt volgens het craddle tot cradle principe, is het comfortabel overnachten met maxmaal 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen). De Trek-In is voorzien van wc, douche, keuken en centrale verwarming.

De Trek-In is per nacht te boeken. Bed- en badlinnen is inclusief evenals de eindschoonmaak. Huisdieren zijn niet toegestaan.  Onze WiFi faciliteiten reiken tot in de Trek-In. Er is van alles te doen bij en rondom Marnemoende (zie bij Er op Uit)

Het tarief voor verblijf in de Trek-In hangt af van het seizoen, (vanaf 90 euro) Dit is inclusief bed en badlinnen. De vermelde tarieven zijn gebaseerd op 2 personen. Voor een extra persoon wordt 16 euro per nacht gerekend. Per verblijf wordt 25 euro aan schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Aankomsttijd vanaf 15:00, vertrektijd voor 11:00.

Kampeervlotten

Marnemoende is een van de twee plaatsen in Nederland waar kampeervlotten liggen. Het is een uniek concept waarbij een aantal dagen  op een drijvend vlot in de daarop geplaatste een houten tent overnacht wordt.  In een bijzondere natuurlijke omgeving, achter in de plas,  alleen te bereiken met een Canadese kano. De kampeerspullen worden verstrekt bij afvaart, De spullen worden met de  kano naar het vlot gebracht, en aan het eind van verblijf neem je alle spullen weer mee terug. Er zijn geen voorzieningen op het vlot. Wel kun je gebruik maken van het uitgebreide sanitair van de jachthaven. Wij zijn franchise ondernemer voor de kampeervlotten bij Kampeervlot.nl of Campingraft.com. Daar vindt de boeking plaats en kunt u terrecht voor vragen en/ of wijziging van de boeking.

Aankomsttijd vanaf 14:00, vertrektijd voor 12:00.

Het is mogelijk de kampeervlot per nacht te boeken. Maar kom je 2 nachten dan kun je bijvoorbeeld, op de tussenliggende dag met je kano naar IJsselstein varen en een bijzondere rondvaart door de stadsgracht maken van ons histrosche stadje.  Een leuke en onverwachte ervaring.

 's Morgens wakker gemaakt worden door de watervogels, dan je tent openritsen en een duik in het water nemen. vervolgens kano je naar het sanitair van de jachthaven voor een lekkere warme douche. Daarna kano je terug om op het voor of achter terras (afhankelijk van wind en zonstand) lekker te ontbijten. Dat zijn de momenten die er toe doen.
Boeken

 Afbeelding

Campers

Met de camper aan de rivier de Hollandse IJssel staan, dat kan bij Marnemoende, 7 plaatsen zijn verhard, in de zomermaanden hebben we ook nog 8 plaatsen op het gras. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. Onze campergasten maken gebruik van het uitgebreide sanitair van de jachthaven. Ook andere voorzieningen (zie voorzieningenlijst elders op onze site) van de jachthaven zijn beschikbaar voor onze campergasten. Reserveren is mogelijk, ga naar Reserveren/overnachting in de bovenbalk. Kies camper, vul data en aantal personen in. Op de plattegrond kunt u de beschikbare camperplaatsen zien en vervolgens reserveren.

Aankomsttijd vanaf 14:00, vertrektijd voor 13:00.

Doordat Marnemoende centraal in het land gelegen is, en het gehele jaar geopend, is Marnemoende een zeer aantrekkelijke plaats voor camperovernachtingen. De camperplaatsen liggen aan het water van de rivier de Hollandse IJssel. Qua fietsen en wandelen zijn vanuit de camperplaats vele mogelijkheden. Bezoek aan Utrecht is eenvoudig op fiets afstand. Openbaarvervoer (Utrecht/Gouda) op 1,5 km afstand, eenvoudig te belopen.

Onder de knop wat te doen vindt u uitgebreide informatie wat er te doen is bij en om Marnemoende.

Goede WiFi voorzieningen, alsook het sanitair van de jachthaven zijn aanwezig. In het havenkantoor kunt u vragen naar routes (fiets en wandelen). Overnachtingstarief  is vanaf 23 euro/ nacht

 

Dobberhuisje

Een nieuw drijvend overnachtingsconcept van Marnemoende. Dit Dobberhuisje heeft een eigen afmeerplek voor een open bootje (sloep), maar kan ook lopend over de steiger worden bereikt. Het is een comfortabel ingericht huisje met twee slaapkamers (dubbelbed met bedlinnen), een aparte sanitair ruimte en een woonkamer met keukentje.  De overnachting is inclusief bed- en badlinnen, alsmede eindschoonmaak. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het tarief voor verblijf in het Dobberhuisje hangt af van het seizoen, (vanaf 90 euro) Dit is inclusief bed en badlinnen. De vermelde tarieven zijn gebaseerd op 2 personen. Voor een extra persoon wordt 16 euro per nacht gerekend. Per verblijf wordt  25 euro aan schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Aankomsttijd vanaf 15:00, vertrektijd voor 11:00.

Het Dobberhuisje is te voet bereikbaar, maar unieker wanneer je afmeert voor het Dobberhuisje met een boot of sloep. Marnemoende heeft parkeervoorzieningen (4 stuks met laadpaal) voor auto en fiets. Er kan een bootje of sloep worden bijgehuurd, (info naar prijs)

In dit dobberhuisje overnacht u duurzaam, alle elektricteit wordt opgewekt met zonnepanelen, warm water (ook voor de verwarming van het huisje zelf) wordt gemaakt met een zonneboiler systeem. Het toiletwater wordt weggepompt naar een drijvend dobbertuintje, waar WC water wordt gereinigd naar oppervlakte water.

Er wordt gewerkt aan meerdere dobberhuisjes in het Groene Hart. Er ligt ook een Dobberhuisje bij Zoet Water op de Nieuwkoopse Plassen  Samen met B&B's en Hotels kan er een netwerk komen waardoor meerdaags varen met open bootjes (sloepen) mogelijk wordt. (www.meerdaagsvaren.nl)

Varen en Verhuur

Varen en Verhuur

Om vanuit Marnemoende de Hollandsche IJssel op te varen hebben wij onze verhuurvloot bestaande uit kano's, motorboten, en luxe sloepen. Onze boten/sloepen zijn zowel in benzine/diesel als elektrische uitvoering.

Meer
Er op Uit

Er op Uit

Toerischtisch Overstappunt Marnemoende is bij uitstek geschikt om vanuit te gaan wandelen, fietsen en varen. Aan de rand van het Groene Hart genieten van de weidse rust, en aan de rand van het stedelijk gebied Utrecht genieten van cultuur en historie.

Meer
Samenwerking

Samenwerking

Door samenwerking met een aantal partners is er een breed aanbod van activiteiten bij Marnemoende. Het bezoek aan, of het verblijf bij Marnemoende wordt daardoor nog aangenamer. Wij zijn er trots op met de navolgende partners te mogen samenwerken

Meer