Restaurant Rivers Marnemoende

Restaurant Rivers Marnemoende, lekker eten in een prachtige omgeving. Naast het fraaie uitzicht, zowel vanaf het terras aan het water, als boven in het restaurant, is het gezellig met een natuurlijke stijl. Een perfecte ambiance voor een avondje lekker uit eten maar ook om te genieten aan het water met uitzicht op de jachthaven, en de Hollandse IJssel. Ook voor zakelijke bijeenkomsten en andere partijen kunt u bij Rivers Marnemoende terecht.

Watersport / Lifestyle  BootenZo   en  Delos Yachtcharter

Delos Yachtcharter heeft Marnemoende als thuishaven. 8 motorkajuitboten vertrekken vanaf Marnemoende om prachtige routes door het Hollandse Vaargebied te maken.  

 

SUP & Beach

Dit jaar nieuw bij Marnemoende de mogelijkheid om te gaan SUPPEN (Stand Up Paddling) Marnemoende werkt hierbij samen met Elise en Paul Janszen. Zij hebben hiervoor een bedrijf opgericht onder de naam Sup & Beach. Er is een zandstrand gemaakt nabij de hellingbaan. Hierop staat een fantastische Pipo wagen. Het is mogelijk om SUP boarden te huren, of mee te doen aan Yoga suppen, workout suppen en vele andere activiteiten. Kijk op de site of op de facebook pagina.

Kikkert Watersport Service

Henry Kikkert heeft veel ervaring in het repareren van allerlei motoren, buitenboord, inboard, heckschroefaangedreven. Zowel in benzine als in diesel uitvoeringen. Daarnaast kan hij ook allerlei elektrische schakelingen repareren. Ook het inbouwen van allerlei extra's in boten behoort tot zijn expertise. Bij Marnemoende is hij meestal op woensdag en zaterdag aanwezig, of voor reparatie of voor preventief onderhoud. 

 

Varen en Verhuur

Varen en Verhuur

Om vanuit Marnemoende de Hollandsche IJssel op te varen hebben wij onze verhuurvloot bestaande uit kano's, motorboten, en luxe sloepen. Onze boten/sloepen zijn zowel in benzine/diesel als elektrische uitvoering.

Meer
Aan de steigers

Aan de steigers

De ligging van jachthaven Marnemoende, te midden van de weilanden van 't Groene Hart, is uniek. In combinatie met de ronde vormen van de steigers geeft dit de gebruikers een gevoel van rust en ruimte. Hier is het altijd vakantie.

Meer