Firm21, werk, overleg of vergader met de rust en ruimte van het BUITEN zijn.

Weg uit het traditionele kantoorgebouw, geen overleggen meer bij locaties langs de snelweg, stop met vergaderen in saaie hotelruimten.Werken, overleggen en vergaderen kan ook in een omgeving waar het "vakantie gevoel" van Marnemoende aanwezig is.

Marnemoende heeft drie units die gebruikt kunnen worden per dagdeel, dag of meerdere dagen. allemaal zijn ze voorzien van grote televisie schermen, koffiemachine (bonen), en een koelkast. Uiteraard is Wifi aanwezig.

Restaurant RiVers Marnemoende binnen handbereik, om tijdens of aansluitend te lunchen of dineren. Voor de elektrische auto staan 4 laadpalen ter beschikking.

De drie units zijn ook de showroom exemplaren voor de Gardenpods, welke te koop zijn als thuiskantoor voor in de tuin.

- Urban Soft, onze kleinste, hierin is plaats om met 2 personen te werken. Deze is 3 bij 3 meter groot, met scherm, koffiemachine en koelkast.

- Urban Oasis, is 5 bij 3 meter groot, en is voor maximaal 4 personen, Deze heeft een keukentje met koffiemachine. Ook hierin zit een groot scherm

- Urban Works, de grootste van de drie, is voor maximaal 6 personen. De afmeting van deze unit is 7 bij 3 meter. Heeft een aparte keuken en toiletruimte. Scherm en koffiemachine zijn hierin uiteraard ook aanwezig.